Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Најбоља места за санкање у Новом Саду

Док се снег шири градом, најмлађи Новосађани већ весело уживају у својим омиљеним зимским активностима. Санкање постаје свакодневна радост, а ми вам откривамо најбоља места у Новом Саду и околини где се одвијају праве зимске чаролије.
Фото: Градске инфо
Атомска склоништа:

Деца у граду, сналажљива као и увек, користе атомска склоништа као идеално место за кратак, али за малишане незаобилазан залет на снегу. Овде се упражњавају различите дечје дисциплине, а снежне стазе често чува и Снешко Белић. На Лиману или Новом насељу, постоји низ атомских склоништа прекривених снегом, на којима се сада одигравају праве зимске радости.


Петроварадинска тврђава:

Петроварадин нуди брже, али захтевније стазе. Искусни санкароши се овде санкају дуж падине с бочне стране тврђаве, користећи терен који познају или су у пратњи родитеља. Петроварадин такође крије неколико места где се санке добро могу залетети, како низ споредне улице, тако и низ „брегове“.


Каменички парк:

Паркови су увек идеални за уживање, а Каменички парк са сремске стране је добар избор и за санкање. Искусни користе већ утабане стазе, а малишани се служе разним експериментима на белом покривачу, користећи џакове, гуме и друге импровизоване реквизите.


Фрушка гора:

Најзахтевније стазе чекају оне храбре на Фрушкој гори. Овде, ближе насељеним местима и околини Иришког венца, сезона санкања је већ отворена. Са опрезом, али уз загарантован провод, Фрушка гора пружа незаборавно искуство. Диван амбијент, чист снег и оштар ваздух чине Иришки венац савршеним местом за зимске радости.

Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme za prolećni deo sezone 2023/24

Преузмите андроид апликацију.