Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

UFC 300: Заказан нови наступ Александра Ракића

Најбољи српски борац, након отказане повратничке борбе против Јана Блаховича, добио је новог противника и званични датум новог наступа, и то на историјском јубиларном „UFC 300“!
Фото: PrtSc/X/UFC

Најбољи српски борац који наступа за највећу светску ММА организацију „UFC“, Александар Ракић, добио је нови званични датум повратка у октагон.

Након повреде у мечу против бившег шампиона Јана Блаховича на „UFC“ приредби у мају 2022. године, Ракић је имао заказан реванш са бившим шампионом на „UFC 297“ догађају, који је нажалост пропао услед повреде пољског борца.

Ипак, да у сваком злу има нешто добро, показује чињеница да ће српски борац  имати прилику да у априлу 2024. године наступи на јубиларном историјском 300. „UFC“ догађају који сви љубитељи ММА спорта широм света ишчекују.

Фото: PrtSc/Instagram/rakic_ufc

Додатно нас радује чињеница да ће противник Александру Ракићу бити још један бивши шампион, Јири Прохаска!

Атрактивни чешки нокаутер и најбољи српски ММА професионалац одавно гаје ривалитет, и на задовољство свих љубитеља борилачког спорта, ускоро ћемо гледати овај окршај. Евентуална победа у овој борби могла би Александру Ракићу да обезбеди напад на титулу светског шампиона, што овај меч чини још занимљивијим!

Поред борбе између Ракића и Прохаске такође су најављени наступи шампиона Алејџамана Стерлинга који ће наступити у вишој тежинској категорији против Калвина Катара, као и наступ нове звезде Боа Никала против Кодија Брандиџа.

 

Najbolji – Miloš Janičić i Predrag Bogdanović | U oktagonu #25 (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.