Почетна > Србија
Србија

Вучић: Моравски крај добиће најмодернији дигитални аутопут, пре то био само сан

Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је данас, на предизборном скупу напредњака у Крушевцу, да су грађани у том крају раније сањали о томе да аутопут дође и до Трстеника и Краљева и да се то остварује, пошто ће моравски крај добити најмодернији дигитални аутопут.
Фото: Танјуг

Вучић је рекао да је данас отворена још једна деоница Моравског коридора од Макрешана до Кошева у дужини од 11 километара и да се провозао целом деоницом од Појата до Кошева у дужини од 27,6 километара Моравског коридора.

Поручио је грађанима градова и места у томе делу Србије кроз које пролази Моравски коридор да на изборима подршка листи „Србија не сме да стане“ не буде нигде мања од 50 одсто.

Вучић је истакао да са друге стране опозиција нема никакав програм да понуди грађанима осим мржње према њему и његовој породици.

„Сваког дана нека нова измишљотина и увреда, али једно је сигурно, никада нећете ништа посебно мудро нити паметно да чујете, јер неће да се баве плановима и програмима, јер планова и програма немају. Како им је кампања текла? Кренули су са тим да ми отац није отац, да ми је мајка неморална, да ми син није син, већ комшијско дете. Наставили су са тим да смо отприлике сви убице и криминалци, а они који су отели 619 милиона евра препоштени, па треба да нам соле памет и држе лекције о корупцији“, рекао је Вучић.

Каже да су се сада окупили како би држали дебате на које може само да се насмеје.

„Шта мислите ви господине Јовановићу о Косову и Метохији – мислим да је Александар Вучић велико зло и ми смо се овде окупили да га сменимо. А шта ви господине Алексићу мислите о Косову и Метохији – па то је важна тема, али нисмо се ми окупили око те теме и зато нећу о њој вечерас да говорим, али ја Вучића мрзим више него Јовановић. А шта ви мислите господине Обрадовићу – ја ништа не мислим, али Вучића мрзим више од обојице. И то је цела политика. То је све што имају да кажу“, навео је Вучић.
Додаје да је исто и када их питају шта мисле о санкцијама Руској Федерацији и другим важним темама.

 

Vučević: 17. decembra izbor jasan – Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas

Преузмите андроид апликацију.