Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак 30. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 30. новембар за вас смо издвојили:
@gradskeinfo

НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad

♬ original sound – gradskeinfo

НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Пензионерима, корисницима привремене накнаде – инвалидима рада друге и треће категорије инвалидности, односно преостале радне способности и инвалидној деци – корисницима привремене накнаде код ПИО фонда данас почиње исплата државне помоћи у износу од по 20.000 динара.


ЛИНИЈЕ 11А И 11Б ПОНОВО НА РЕДОВНИМ ТРАСАМА

Аутобуси на линијама 11А и 11Б поново саобраћају редовним трасама. Привремена измена била је на снази због радова у Гундулићевој улици.


КОНЦЕРТ ДАНИЦЕ ЦРНОГОРЧЕВИЋ у СНП-у

Због великог интересовања, концерт Данице Црногорчевић у Српском народном позоришту одржава се и данас. Концерт почиње у 19 часова, у организацији је Културног центра Новог Сада, а ми вам препоручујемо да карту набавите што пре док их још има.


МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА

Међународни сајам туризма, почиње данас на Новосадском сајму и трајаће до 2. децембра. За то време окупиће више од 240 злагача из земље и иностранства. До сада су пријављени учесници из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Словеније, Хрватске, Мађарске, Северне Македоније, Индије, Непала, Камеруна и Италије.


„CINEMA CITY“ ФЕСТИВАЛ

”Cinema city“ фестивал вечерас се одржава на три места. У Студентском културном центру Фабрика биће одржана пројекција два филма. Комедија ”El Planeta” почиње у 19 часова, док у 21 час почиње драма под називом ”Ripples of Life”.

У склопу фестивала у Културној станици Свилара биће пуштене две драме. ”Sons of Ramses” у 19 часова и ”Gasoline Rainbow” у 21 час, док ће у Позоришту младих у 20 часова наступити музичар Никола Врањковић.


ФИЛМ ”ЖЕЉА” У КЦ МЛАДОСТ

У Културном центру ”Младост” у Футогу у 18 часова приказиваће се анимирани филм под називом ”Жеља”. Цена улазница за ову пројекцију износи 350 динара.


КОМЕДИЈА ”КЕРОВИ” У СВЕЧАНОЈ САЛИ НИС-А

Представа ”Керови” игра се данас у 20 часова у Свечаној сали НИС-а. Представа се састоји од четрнаест псећих ликова, који кроз своје животне приче преносе своје ставове о љубави, пријатељству, освети, насиљу… Сви псећи ликови одражавају карактеризације људског бића.


РЕПЕРТОАР СНП-А

У Српском народном позоришту у 10 часова можете погледати оперу за децу ”Снежана и седам патуљака”, док се у 19 часова и 30 минута игра ”Први балкански вампир”.


ВРЕМЕ

Испред нас је претежно облачан дан. Најнижа могућа температура износиће 1 степен, док ће највиша износити 11 степени целзијуса.

U toku rekonstrukcija atarskog puta u Kisaču

Преузмите андроид апликацију.