Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Први урбани бувљак овог црног петка у Петроварадину

Удружење грађана „Кулкултура“ организује први Урбани бувљак у Новом Саду, замишљено да буде место које окупља најбоље продавце половних ствари. Нина Буач и Уна Петровић, које стоје испред овог удружења и организаторке су догађаја, трудиће се да се овај догађај понавља једном месечно за све љубитеље винтиџ комада.
Фото: Уступљене фотографије

– Направили смо добар баланс свега- од гардеробе, књига, порцелана за кућу, намештаја, модних додатака, винтиџ накита. Циљ је да освестимо људе да треба да купују мање и паметније, као и ствари које можда имају већи квалитет и вредност- истакла је Нина.

Фото: Уступљене фотографије

На овом оригиналном дешавању у нашем граду моћи ћете да уживате у гардероби четири излагача, намештају два излагача, али и књигама недавно затворене књижаре „Мост“.

Домаћин првом Урбаном бувљаку биће Петроварадин, место „Простор“ у Београдској 11, а све почиње у 17.00 и трајаће до 22.00 часа.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urbani buvljak (@urbanibuvljak)

– Желимо да црни петак обојимо у зелено, колико год је то могуће. Биће ту и ДЈ Лемон који ће пуштати музику са плоча, све је замишљено као продајна забава – рекла је Буач за наш портал.

Internacionalni filmski festival „Cinema City“ od 25. novembra do 1. decembra u Kulturnoj stanici Svilara i SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.