Почетна > Србија
Србија

Сутра облачно и хладније, местимично са падавинама, температура до 10 степени

У Србији ће сутра бити облачно и хладније, местимично са кишом, док ће на високим планинама југозападне и јужне Србије киша увече краткотрајно прећи у снег.
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

Од средине дана на северу, а по подне и увече и у осталим крајевима доћи ће до престанка падавина, а затим и разведравања, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар ће бити слаб и умерен, на северу повремено и јак, северни и североисточни. Најнижа температура од 5 до 8 C, највиша дневна од 7 до 10 C.

У Београду ће бити облачно и хладније, пре подне повремено са кишом, а по подне престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, пре подне повремено и јак, северни и североисточни. Дневна температура без већег колебања од 6 C до 8 C.

Према прогнози за наредних седам дана, у четвртак се у вецини крајева очекује суво време, са сунчаним интервалима, само ће се у брдско-планинским пределима задржати претежно облачно, тек понегде са слабим падавинама. Од петка се очекују честа наоблачења, повремено са кишом, а од суботе и хладније, па се у брдско-планинским пределима очекује снег.

SPC danas slavi Svetog Arhangela Mihaila

Преузмите андроид апликацију.