Почетна > Србија
Србија

Вучевић: „АВ – Војводина не сме да стане“ победничка листа

Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је вечерас да је апсолутно убеђен да ће изборна листа „Александар Вучић – Војводина не сме да стане“ бити победничка листа на покрајинским изборима 17. децембра, иако је, како је рекао, многи потцењују.
FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

Након што је у општинском одбору СНС у Старој Пазови ставио свој потпис за кандидатуру листе „Александар Вучић – Војводина не сме да стане“ за покрајинске изборе 17. децембра, Вучевић је поздравио велики број људи који су чекали да дају свој потпис за ту листу и поручио им да из Старе Пазове креће њихова кампања за покрајинске изборе.

„Та листа гарантује равномерни развој Војводине, неотуђивог дела Србије, добар програм, одличне људе, веру у извеснију и сигурнију будућност за овај део Србије, за нашу Војводину“, рекао је Вучевић.

Додао је да зна да је СНС у последњих осам година постигла одличне резултате, али да грађане занима будућност.

„У наредном периоду нудимо даље јачање економије и Војводине, очување њене културне баштине. Очување, на понос свих, њене разноликости, јер то није мана, већ врлина. Поносни смо на све народе који живе у Војводини и то је дубоко укорењено међу грађанима и нешто што нико не може да отргне“, поручио је Вучевић.

 

Vučević u Koceljevi: Predstojeći izbori važni, ali pozicije vrlo jasne

Преузмите андроид апликацију.