Početna > Srbija
Srbija

Sportisti sa izborne liste SNS: Želimo da ovu utakmicu pobedimo sa vama (FOTO)

Kandidati sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ – Vesna Čitaković Đurišić, Dejan Tomašević i Marko Kešelj – poručili su danas na tribini u Užicu da kao profesionalni sportisti imaju želju da pobede „u ovoj utakmici“, zajedno sa građanima i izbornom listom na kojoj se nalaze.
Foto: Tanjug/SNS

Kako saopštavaju iz Srpske napredne stranke, prema rečima odbojkašice Vesne Čitaković Đurišić, bilo da govorimo o sportu ili o politici, narod je naša snaga.

„U kolektivnom sportu za pobedu je potrebna timska igra, a u politici, za napredak i razvoj zemlje, potrebno je jedinstvo“, naglasila je Čitaković Đurišić.

Foto: Tanjug/SNS

Košarkaš Marko Kešelj je govorio o tome gde je sport bio nekada, a gde je danas, kao i o postignutim rezultatima i planovima za budućnost i istakao da politika i sport imaju jednu sličnost – važan je samo krajnji rezultat.

„Naš rezultat kaže – i pruge, i putevi, i bolnice, i škole, i investicije. Pobednički niz ne smemo da prekidamo. Srbija ne sme da stane“, naglasio je Kešelj.
Foto: Tanjug/SNS

Košarkaš Dejan Tomašević pozvao je građane da podrže pobednički tim i izrazio uverenje da će lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ pobediti na predstojećim izborima.

„To je pobeda za nastavak ulaganja u sport, u sportsku infrastrukturu, za bolje uslove da mladi treniraju i da stvaramo nove generacije šampiona“, rekao je Tomašević.

Izložba o Miji Aleksiću od 13. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci

Preuzmite android aplikaciju.