Početna > Srbija
Srbija

Vučić: Skoro 100 000 potpisa građana, znak da moramo da radimo još više (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i oborili sve rekorde u prikupljanju potpisa, dodavši da je to znak njegovoj stranci da mora da radi još više.
Foto: Tanjug/Rade Prelić

„Veliko hvala, jer u dva, tri ili četiri sata koliko su potpisi prikupljani, svi rekordi su oboreni. Gotovo 100.000 potpisa je prikupljeno. Uz komplikovane procedure, to pokazuje želju našeg naroda i želju svih vas, ne samo da nastavimo da radimo već da obezbedimo sigurnost i budućnost za našu Srbiju“, poručio je Vučić u video snimku objavljenom na instagram nalogu avucic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Kako je rekao, to što su građani Srbije sinoć pokazali za SNS je jasan signal da moraju da rade više.

„Da moramo da vas slušamo više i da vas čujemo u svakom trenutku, da vi budete ti o kojima ćemo mi da brinemo, a ne o sebi i to mora da bude signal za sve rukovodioce kako na državnom tako i na lokalnom nivou. Zato vas, dragi građani molim da pomognete po tom pitanju i ukazujete na one koji su arogantni i bahati i da pokušate svakog od nas da promenite i da budemo bolji nego što smo bili“, rekao je Vučić.

„Još jedanput veliko hvala i do pobede“, poručio je Vučić.

Vučić: Nikada neću potpisati nezavisnost Kosova, na čast onima koji te laži iznose (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.