Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Новосађани не одустају тако лако! Тако је и овог четвртка! (четвртак, 2. новембар)

Четвртак је, само нас један дан дели до викенда и ово је последњи дан да је време лепо и пријатно, након четвртка нас очекује захлађење, пад температуре и кише.
Фото: Градске инфо

Ево шта нас очекује данас у  Новом Саду:

Јуче, у 10.00 часова на Новосадском сајму отворени су 12. Међународни дани енергетике и инвестиције и Сајам екологије. Ако сте пропустили отварање, не брините Међународни дани енергетике и инвестиције и Сајам екологије можете посетити  и данас, а улаз је бесплатан.

Фото: Градске инфо

У Позоришту младих можете погледати представу „Пинокио“ од 18:00 часова.

Представа „Неодустајање“ у извођењу глумице Марије Меденице биће изведена на Камерној сцени Српског народног позоришта у 20:30 часова.

Играње је посвећено прикупљању средстава за дивну цурицу, Ленку Љубисављевић (2019.)

У новембру Ленка пуни 4 године и куповином карте (800 динара) за представу или слањем смс поруке 1236 на 3030 сви ћемо јој уручити рођендански поклон.

Представа је реализована у сарадњи Савеза драмских уметника Војводине и Српског народног позоришта.

Од данас привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија 42 и 43 (поласци кроз Танкосићево).

Због радова на изградњи водовода на раскрсници Улицe др Јанка Гомбара и пролаза који повезује улице др Јанка Гомбара, Јанка Јесенског и Генерала Штефаника у Кисачу, до завршетка радова аутобуски саобраћај на поласцима кроз Танкосићево одвијаће се на следећи начин :

Смер из Новог Сада

На раскрсници Улица др Јанка Гомбара/Словачка аутобуси ће скретати десно у Словачку улицу, затим на раскрсници Словачка/Генерала Штефаника скретати лево у Улицу генерала Штефаника (Штефаникову) и кретати се до раскрснице Штефаникова/Бенешова где ће скретати лево у Бенешову, након тога на раскрсници Бенешова/Железничка скретати десно у Железничку улицу и настављати редовном трасом.
На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште испред Културног центра у Кисачу.

Смер из Кисача

На раскрсници Железничка/Бенешова аутобуси ће скретати лево у Бенешову улицу, затим ће на раскрсници Бенешова/Генерала Штефаника скретати десно у Улицу генерала Штефаника (Штефаникову) и кретати се до раскрснице Штефаникова/Словачка, скретати десно у Словачку улицу, након тога на раскрсници Словачка/др Јанка Гомбара скретати лево у Улицу др Јанка Гомбара и настављати редовном трасом.

Напомена:

На измењеном делу трасе КОРИСТИЋЕ се привремено стајалиште у Бенешовој улици, одмах након скретања аутобуса из Железничке улице (преко пута продавнице).

Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Turistički uspon Novog Sada: 160% više posetilaca u poslednjih 15 godina

Преузмите андроид апликацију.