Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za ponedeljak 23. oktobar (VIDEO)

U našoj emisiji ”Dnevne info” možete se informisati o najvažnijim dešavanjima u Novom Sadu koja nas danas očekuju. Za ponedeljak 23. oktobar za vas smo izdvojili:
@gradskeinfo

Svakog radnog dana u 10 časova, sa vama delimo najvažnije informacije iz Novog Sada. Sve što treba da znate o društvenom i kulturnom životu našeg grada. #dnevneinfo

♬ original sound – gradskeinfo

Izmena režima saobraćaja

Radovi na rekonstrukciji kolovoza na Rumenačkom putu i dalje su u toku. Zbog toga će i danas, autobuska linija broj 51A saobraćati po izmenjenoj putanji.

Autobusi će iz pravca Novog Sada prevoziti putnike redovno dok će iz pravca Veternika koristiti sledeću putanju: Na raskrsnici ulica Donje Sajlovo i Jove Vučerića autobusi će skretati levo u Ulicu Jove Vučerića, zatim desno u Ulicu Gornje Sajlovo, saobraćaće do Rumenačkog puta, skretati desno i zatim nastavljati redovnom trasom.


Program NOMUS festivala

Ovog ponedeljka od 20 časova u Sinagogi, u sklopu NOMUS festivala, možete uživati u koncertu Simfonijskog orkestra RTS-a i Stanka Madića na violini.


Promocija akcije ”Bolja cena”

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović posetiće danas u 11 časova market Super Vero u cilju promovisanja akcije „Bolja cena“.


Počinje festival „Taste of Planet“

Od 15 časova, na platou ispred tržnog centra Promenada otvara se Festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“, koji ćete moći posetiti sve do 28. oktobra.

Posetioci će u toku trajanja festivala moći da probaju najraznovrsniju hranu iz  različitih delova sveta.


Pozorišni repertoar

U Srpskom narodnom pozorištu od 19 časova i 30 minuta možete pogledati predstavu „Poetesa“, dok se u 21 čas igra predstava „Lutka sa kreveta broj 21“.


Vremenska prognoza

Danas nas očekuje promenljivo mestimično sunčano i oblačno vreme sa temperaturom koja varira između 13 i 24 stepena.

Danas počinje festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“

Preuzmite android aplikaciju.

Oznake