Početna > Srbija
Srbija

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na obilaznici oko Beograda, petlja Ostružnica – petlja Surčin, kod mosta preko reke Save kod Ostružnice, ka Dobanovcima saobraćaj se odvija usporeno, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.
Foto: Gradske info

Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da voze pažljivo, poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja Batočina – petlja Jagodina, ka Nišu izvode se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa danas od 7 časova do 19. oktobra do 19 časova.Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Bojnik – Leskovac biće izvođeni radovi na ugradnji asfaltnih slojeva od danas do 15. januara 2024. godine uz naizmenično propuštanje vozila. Na auto-putu E-75, Maradik – Beška, ka Novom Sadu u toku su radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije do 18. oktobra, od 7 do 21 čas, prenosi Tanjug.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka u dužini od 2500 metara, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Bor – Vražogrnac od danas do 30. juna 2024. godine, od 7 do 17 časova, biće izvođeni radovi na rehabilitaciji državnog puta, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima.

Na putu Crvena Reka – Bela Palanka do 20. oktobra od 8 do 17 časova izvode se radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija u pokretu, uz naizmenično propuštanje vozila.

Teretna vozila na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima zadržavaju se tri sata

 

Preuzmite android aplikaciju.