Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

И Меси би могао у Саудијску Арабију?

Могао је Лионел Меси овог лета да оде у Саудијску Арабију, попут Карима Бенземе, Нејмара, Александра Митровића, Сергеја Милинковића-Савића и многих других звезди европског фудбала, али је посла разлаза са Пари Сен Жерменом прихватио понуду Интера из Мајамија.
Фото: Танјуг/AP Photo/Chris Szagola

За сада му одлично иде у америчком фудбалу, тамошњи навијачи и спонзори су полудели за њим, задовољан је и сувласник клуба, легендарни Дејвид Бекам, али Скај спорт доноси вест да би капитен актуелног првака света после одбијања баснословне понуде Ал Хилала ипак могао на други крај света. Не само као папрено плаћени промотер Саудијске Арабије већ као нови (стари) архетиспки ривал Кристијана Роналда из Ал Насра.

У форми позајмице, јер са Интером има само још две утакмице у регуларном делу првенства, после чега њему и тиму следи пауза све до фебруара 2024. године. Како Меси има уговор до 2025. године са Интером ово би био орочени ангажман, за бесне паре, наравно. Само се још не зна пре ког клуба ће се држава тачно обратити Месију за сарадњу.

„Интерне процене су још у току, ускоро се очекује вест“, најавио је новинар Руди Галети.

Роналдо је изразио жељу да у садашмњем клубу остане до 2027. године, па можда и то мотивише легендарног Месија да прихвати привремени рад у новој фудбалској Меки за врхунске и скупе фудбалере.

Jokić i Jović skromni u predsezonskim pobedama Denvera i Majamija

Преузмите андроид апликацију.