Početna > Novi Sad > Aktuelno

Aktuelno Novi Sad

Kako izgleda sreda u Novom Sadu kada oktobar odluči da ne bude kao maj? (sreda, 11. oktobar)

Sećamo se svi da maj mesec nije bio sjajan, kiša je padala skoro svaki dan, i jako smo se bunili što nikako da dođe pravo leto. E, pa oktobar se potrudio da izjednači stvari i iskupi se za svu nepravdu koju nam je maj naneo. Ova sreda će biti sunčana i topla, najviša dnevna temperatura biće 24 stepena, a najniža dnevna 10 stepeni.
Foto: Gradske info

Pored lepog vremena koje ne smete da ne iskoristite, danas u Novom Sadu vas očekuje i puno interesantnih dešavanja.

Ako ovog jutra idete na posao autobusom broj 12 onda treba da znate da u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od danas privremeno će biti izmenjena trase kretanja ove autobuske linije.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Kotorskoj ulici, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način, OVDE pogledajte kako!

Pojedine ulice će ostati bez struje. OVDEpogledajte koje.

Foto: Pixabay/Nikiko

Svečana premijera novog domaćeg filma Radoša Bajića „Heroji Halijarda“, uz prisustvo dela glumačke i autorske ekipe, zakazana je za 20.00 časova u bioskopu Arena Cineplex.

Foto: Arena Cineplex

Ratna drama inspirisana istinitim događajima stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex uz crveni tepih i svečanu atmosferu.

U glavnim ulogama: Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović, Steven Njilliam Moore, Čubrilo Čupić, Nina Nešković…

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Pozorište mladih je saopštilo da je sa žaljenjem prinuđeno da otkaže predstavu „Palo inje, pao sneg“, koja je trebalo da bude izvedena večeras, jer se nekoliko glumaca ne oseća dobro.

„Zbog posledica koje smo pretrpeli juče, tokom požara u Banjaluci, deo ekipe Pozorišta mladih ne oseća se dobro, zbog čega, s velikim žaljenjem, otkazujemo izvođenje tamburaškog mjuzikla „Palo inje, pao sneg“, planirano za 19:30 časova.

Naredno izvođenje ove predstave biće zakazano za decembar.

Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajni Pozorišta mladih.

Foto: www.pozoristemladih.co.rs
Predstava „Kapetan Nemo – po romanu 20.000 milja pod morem“ u Novosadskom pozorištu od 19:00 časova.

Sante leda koje se tope, izumrle životinjske vrste, potopljena carstva, zvuk rafala i prva u istoriji raspevana podmornica – Novosadsko pozorište vam predstavlja mjuzikl za celu porodicu, Kapetana Nema, prema romanu Žila Verna: 20.000 milja pod morem.

Danas u 18:00 časova počinje Međunarodni filmski festival „UhvaTI film“.

Ulaz je besplatan, lokacija je Kulturni centar Novog Sada. Program festivala za danas i za naredne dane pogledajte OVDE!

Uživajte!

Dozvolite sebi da se izgubite u Novom Sadu

Preuzmite android aplikaciju.