Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Новосадски сајам неће наплаћивати брзи антигенски тест

Пољопривредни сајам, Сајам лова и риболова и Сајам екологије примаће посетиоце уз Дигитални зелени сертификат, негативан ПЦР или брзи антигенски тест.
Фото: Градске инфо

За оне који не поседују потребне документе Новосадски сајам је обезбедио брзе антигенске тестове који су већ урачунати у цену карте и неће бити додатно наплаћивани. Тестирање ће бити обављано приликом уласка у круг Новосадског сајма.

Поштовање истих протокола – Дигитални зелени сертификат (потврда о вакцинацији или прележаном КОВИД-у 19), негативан ПЦР или брзи антигенски тест, биће обавезни и за излагаче, а Новосадски сајам је и за њих обезбедио брзе антигенске тестове под истим условима.

За посетиоце (дипломатске и пословне делегације, као и широку публику) и излагаче који долазе из иностранства, важиће документ који је приказан приликом уласка у Србију.

Како се наводи у саопштењу, Новосадски сајам има дозволу Кризног штаба Владе Републике Србије за организацију 88. међународног пољопривредног сајма, 53. међународног сајма лова и риболова и Сајма екологије, од 18. до 24. септембра.

Они такође истичу да ће учинити све да би боравак излагача и посетилаца био здравствено безбедан, а као друштвено-одговорна компанија, обезбеђивањем брзих антигенских тестова који неће бити додатно наплаћивани, подстиче безбедност свих учесника сајамских приредби.

Пункт за вакцинацију на Новосадском сајму није у функцији

 

Преузмите андроид апликацију.