Почетна > Србија
Бизнис Србија

Сутра почиње 59. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације

Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације почиње сутра на Београдском сајму и на тој 59. по реду манифестацији до 11. октобра представиће се више од 120 излагача из Србије ,Италије, Немачке, Турске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Северне Македоније, Пољске, Кине и Словеније.
Фото: Freepik/dit26978

Како је саопштио Београдски сајм,од 6. до 10. октобра у хали 5 ће се одвијати и 59. Међународни сајам машина и алата за дрвну индустрију.

Домаћи и страни излагачи, произвођачи намештаја, дизајнери, дистрибутери, трговци, представиће широк спектар намештаја за различите просторије и намене, стамбени, канцеларијски, дечји, баштенски, кухиње, спаваће собе, гарнитуре, различите стилове намештаја, модерне, класичне, минималистичке и рустичне, а ни ове године неће изостати расвета, декоративни предмети и други додаци који доприносе комплетном изгледу и опремању стамбеног или пословног простора.

На сајму намештаја биће промовисани дизајнери и уметници који ће презентовати нове дизајнерске линије, концепте и идеје за намештај и ентеријер, а биће организована и изложба младих дизајнера, која представља младе и перспективне ауторе, факултете и школе.

Како је најављено, поред изложбеног дела, посетиоци ће моћи да чују стручна предавања и панел дискусије, као и да присуствују радионицама о трендовима у дизајну ентеријера, употреби одређених материјала или техникама уређења простора.

За најбоља решења најуспешнијим излагачима на сајму биће уручена награда „Златни кључ“, док ће награда „Сајамски кључ“ бити додељена за допринос подизању квалитета манифестације и укупан сајамски наступ.

Радно време Сајма намештаја је од 10 до 20 сати, а цена појединачне улазнице је 450 динара, за групне посете 350 динара, док је за ђаке и студенте 250 динара, а пословна пропусница кошта 2.500 динара

Радно време Сајма машина од 6. до 9. октобара је од 10 до 19 сати, 10. октобра од 10 до 18 сати, а улаз је слободан.

Selaković: Cilj Vlade je da Srbiju učini zemljom bez barijera

Преузмите андроид апликацију.