Почетна > Србија
Србија

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-763 у току су радови на прању тунела Бранчић, смер ка Чачку, до 06.октобра, од 7 до 17 часова, а за саобраћај је заузета возна или претицајна саобраћајна трака, саопштило је данас ЈП Путеви Србије.
Фото: Градске инфо

На ауто-путу Е-763, Лајковац – петља Сурчин, у оба смера изводе се радови на прању мостова, до 06. октобра, од 7 до 17 часова. У зони радова за саобраћај су заузете зауставне саобраћајне траке.

На ауто-путу Е-75, на деоници петља Пожаревац – петља Велика Плана, у оба смера у току су радови на рехабилитацији надвожњака, до 01. новембра, до 15 часова.

У смеру ка Нишу за саобраћај су затворене зауставна и возна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном траком,

У смеру ка Београду за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија зауставном траком.

На путу Врчин – Заклопача у току су радови на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац, до 09. октобра, уз наизменично пропуштање возила.

На улазу у Гроцку, из правца Београда изводе се радови на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац, до 09. октобра, од 7 до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила.

Teretnjaci se na Kelebiji, Batrovcima, Šidu i Bezdanu na izlazu zadržavaju 2 sata

 

Преузмите андроид апликацију.