Početna > Srbija
Srbija

Vučić dočekao prestolonaslednika Abu Dabija: Poseta velika čast za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas u Beogradu princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Kaleda bin Zajeda al Nahjana i ocenio da poseta sina predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata na jednistven načina afirmiše partnerstvo dve zemlje.
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

„Velika čast za Srbiju i poseban simbol prijateljstva između naše zemlje i UAE“, naveo je Vučić na Instagram nalogu budućnostsbrijeav.

„Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Kaleda bin Zajeda, sina našeg iskrenog prijatelja, predsednika UAE Mohameda Bin Zajeda“, naveo je Vučić.

On je najavio da će se tokom posete princa prestolonaslednika Abu Dabija razgovarati o brojnim temama.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

„Tokom ove posete, koja na jedinstven način afirmiše partnerstvo Srbije i UAE, razgovaraćemo o svim pitanjima od značaja za dalje jačanje bilateralnih i ekonomskih odnosa između naše dve prijateljske zemlje, kao i o novim planovima i vizijama za budućnost i snažan razvoj Srbije“, naveo je predsednik.

Vučić je princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Kaleda bin Mohameda bin Zajeda Al Nahjana dočekao na aerodromu „Nikola Tesla“ i poželeo mu dobrodošlicu u Beograd.

Brnabić otvorila prvo industrijsko biološko postrojenje za preradu otpadnih voda

Preuzmite android aplikaciju.