Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, петља Нови Бановци – петља Батајница – петља Београд, зона петље Батајница, до 05. септембра, до 11 часова изводе се радови на рехабилитацији претицајне траке десне стране, ка Нишу.
Фото: Pixabay/Joshgmit

За време извођења радова у смеру Нови Сад – Београд за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.

Саобраћај се одвија претицајном траком супротног смера и зауставном траком у смеру кретања.

У смеру Београд – Нови Сад саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком, а претицајна трака је затворена и намењена саобраћају смера Нови Сад-Београд.

Све рампе петље су у функцији.

На ауто-путу Е-75, петља Мерошина – петља Дољевац, у смеру ка Дољевцу, у току су радови на рехабилитацији моста преко Крајковачке реке, а у зони радова за саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака.

На путу Гостун- Бродарево, код места Жути Кук, изводе се радови на санацији одрона нестабилне косине до 31. децембра, уз наизменично пропуштање возила.

На путу Стројковце – Вучје у току су радови на рехабилитацији пута, до 07. новембра, од 7 до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила.

Putnička vozila se na Gradini na ulazu zadržavaju 40 minuta

Преузмите андроид апликацију.