Početna > Novi Sad

Novi Sad Fudbal

Novosadska Mladost dobila novog sponzora i imenovala novog/starog trenera

Danas je u „pres“ sali GAT arene, stadiona Mladosti, potpisan sponzorski ugovor između Fudbalskog kluba Mladost GAT i Energotehnike Južna Bačka.
Foto: Mladost GAT

Dejan Slijepčević, predsednik Mladosti GAT i Dragoljub Zbiljić, čelni čovek kompanije Južna Bačka i predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina sklopili su dogovor o saradnji, koja podrazumeva i usku povezanost dva novosadska kluba.

Pored potpisivanja sponzorskog ugovora sa kompanijom Energotehnika Južna Bačka, promovisan je novi stručni štab, na čelu sa Brankom Žigićem, uz kog će biti prvi asistent Savo Pavićević.

„Posle odlaska Nemanje Krtolice, uprava je ekspresno reagovala i za njegovog naslednika imenovan je Branko Žigić. Prošlu sezonu vodio je RFK Novi Sad 1921, a počeo je kao strateg, upravo, Mladosti GAT, sa kojom ispisao stranice istorije, kao trener koji je poveo ekipu u borbu sa najboljim srpskim klubovima i ostvario prvu pobedu, u Surdulici protiv Radnika na otvaranju – 1:2. Do rastanka je došlo nakon nesrećnog poraza od Čukaričkog u 4. kolu, na stadionu ,,Karađorđe“. Ubrzo je stigao poziv, kao što je već napomenuto, sa Detelinare i Branko Žigić je do kraja 2022/23. godine vodio žuto-plave do visoke pozicije u prvoligaškom karavanu. Svoju trenersku karijeru počeo je u klubu, čiji je bio dugogodišnji kapiten, a to je Proleter (NS). Šefe, puno sreće u novom mandatu na klupi Mladosti GAT“, naveo je klub u saopštenju po dolasku novog/starog trenera.


Poslednji dan Vošine letnje škole fudbala na Štrandu (FOTO/VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.