Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, данас од 9 до 14 часова изводе се радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације на државном путу И А реда број 1, у зони петље Бубањ Поток, у смеру ка Нишу.
Фото: Pixabay/WikimediaImages

Током извођења радова, за саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака, а радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

На деоници Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармовац данас у периоду од 7 до 17 часова обуставља се саобраћај због асфалтерских радова.

Алтернативни правац је Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Како је наведено у саопштењу, на ауто-путу Е-75 у зони петље Батајница до 30. августа до 10 часова најављени су радови на рехабилитацији возне и зауставне траке десне стране.

За саобраћај је затворена десна страна петље Батајница у смеру Нови Сад – Београд.

У смеру ка Београду за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака, саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера и претицајном саобраћајном траком у смеру кретања.

У смеру ка Новом Саду саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.

На Обреновачком путу, у смеру ка Београду изводе се радови на санацији клизишта „Дубоко 3“ до 31. августа од 7 до 17 часова, радним данима и суботом, уз наизменично пропуштање возила.

Како је наведено у саопштењу, на деоници Петроварадин – Сремски Карловци – Марадик од излаза из Сремских Карловаца ка Марадику најављени су радови на рехабилитацији коловозног застора у дужини од 400 метара до 24. септембра уз наизменично пропуштање возила.

Vučić obilazi novoizgrađeni stadion Dubočica u Leskovcu

Преузмите андроид апликацију.