Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Stigli na Ostrog – misija hrabrih momaka iz Novog Sada uspešno završena

Ono što su naumili- to su i ostvarili, i to za nedelju dana!
Foto: PrtSc/Instagram

Dva hrabra drugara, Marko i Zoran, odlučili su da u subotu, 12. avgusta, trčećim korakom krenu put Ostroga i da na taj način pomognu lečenju male Lenke Lazarević.

Foto: Ustupljena fotografija

Pratilo ih je sunce, kiša, oblaci, a ponajviše sreća i snaga, koju su imali zahvaljujući veri i svakodnevnim treninzima. Trudili su se da svakog dana istrče svoj maksimum, a gotovo svaki značajniji korak delili su sa članovima Viber zajednice, koji su ih nesebično bodrili i usput slali poruke i uplaćivali donacije za Lenkino lečenje.

Foto: Ustupljena fotografija

Budući da je cela Srbija upoznata sa njihovim poduhvatom, neprekidno su ih zaustavljali stanovnici mesta kroz koja su prolazili, pružali im podršku, fotografisali se i uživali u prilici da upoznaju ova dva momka.

Čitav put je bio ispraćen i podržan od strane kompanije Galens, koja je prepoznala human gest sportista i sa velikim zadovoljstvom pružila sve što je potrebno, kako bi momci uspeli u svojoj nameri.

Doček u Kosjeriću
Foto: Ustupljena fotografija

Zoran i Marko su pravi primer da je onima koji veruju u sebe nebo granica i da ništa nije nemoguće, naročito ako je cilj plemenit. Njihov cilj je bio i više od toga.

Foto: Ustupljena fotografija

Čestitamo hrabrim sportistima i pozivamo sve da nastave da šalju SMS poruke sa brojem 1491 na broj 3030, kako bismo zajedno omogućili adekvatno lečenje našoj sugrađanki Lenki Lazarević.

Besplatne predstave na otvorenom svakog vikenda – Leto u bašti Doma vojske (FOTO)

Preuzmite android aplikaciju.