Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Ове среде ће се сви одлично провести, осим комараца! (среда, 16. август)

Данас нас очекује нестабилан дан, могући су пљусковии грмљавина. Минимална дневна температура биће 18 степени, а максимална 29 степени. Средам је идеална за мало провода и разоноде, зашто да не одете до Штранда или да прошетате центром вечерас?
Фото: Градске инфо

Вероватно вас нервирају комарци који лете увече, зује и уједају, али не брините вечерас их неће бити и можете слободно до града. Третман против одраслих форми инвазивних врста комараца на територији Новог Сада биће изведен данас.

Како наводе у Циклонизацији, третман ће бити изведен у вечерњим часовима УЛВ генераторима са возила.

Фото: Pixabay/WikiImages

Архив Војводине вас са задовољством позива на свечано отварање ретроспективне изложбе карикатура Миленка Косановића у организацији Удружења новинара Србије са својим огранком у Војводини, Друштвом новинара Војводине које ће се одржати данас са почетком у 16.00 часова у Архиву Војводине, Жарка Васиљевића 2а.

Фото: PrtSc/arhivvojvodine.org.rs

Интересантно предавање нас чека у Музеју Војводине – о пшеници.

Предавање „Пшеница – интересантно/неинтересантно“ у оквиру изложбе „Пшеница – од њиве до трпезе“. биће у 20:00 часова и држи га археоботаничар Александар Медовић.

Посетиоци ће током предавања имати прилику да учествују у занимљивој радионици – биће пипаво и веома лепљиво. Али, то није једино изненађење које вас  чека.

Фото: Pixabay/picjumbo_com

Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Odlazak u novosadske drogerije uz pomoć ove aplikacije – Skenirajte proizvod i proverite njegov kvalitet

 

Преузмите андроид апликацију.