Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

Sadio Mane novo pojačanje Al Nasra

Senegalski reprezentativac i fudbaler Bajerna Sadio Mane najnovije je pojačanje Al Nasra, čime će se pridružiti Kristijanu Ronaldu, Marcelu Brozoviću, Seku Fofani i Aleksu Teljesu, preneo je dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.
Foto: Tanjug/AP/Sunday Alamba

Senegalac je dugo razmišljao da li da prihvati ponudu kluba iz Saudijske Arabije jer je želeo da popravi utisak nakon ne tako dobre prve sezone na Alijanc areni. Posle posle nekoliko dana vaganja, bivši fudbaler Liverpula je ipak dao znak Al Nasru da ubrza pregovore i završi posao sa Bajernom, što su u toku dana čelnici saudijskog kluba i učinili. Kako javlja italijanski insajder, usmena ponuda Saudijaca iznosi oko 37.000.000 evra.

Mane je prošle sezone na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao 12 i namestio šest golova, ali je opšti utisak da je u Bajernu pokazao daleko manje od svog izdanja iz Liverpula, u čemu mu nije pomogla ni povreda koju je doživeo pred početak Svetskog prvenstva.

Nakon prodaje Manea, Bajern je dopunio kasu i može da se okrene rešavanju apsolutnog prioriteta u aktuelnom prelaznom roku, a to je dovođenje napadača. Šampion Bundeslige već nekoliko nedelja pregovara sa Totenhemom oko Harija Kejna, a u minhenskom klubu se nadaju da će narednog ponedeljka ponovo sesti za sto sa Danijelom Levijem i razgovarati o poslednjoj ponudi koju su poslali na njegovu adresu.

Zvezda pustila u prodaju ulaznice za derbi protiv Vojvodine

Preuzmite android aplikaciju.