Početna > Sport > Ostali sportovi
Ostali sportovi

Teniski klub Crvena zvezda obeležio 20 godina od prve titule Novaka Đokovića

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je večeras 20 godina od prve titule Novaka Đokovića, koju je osvajač rekordna 23 gren slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.
Foto: Tanjug/Andrea Alfano/LaPresse via AP

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.

„Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život”, poručio je Đoković.

Nije zaboravio Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.

„Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu. Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine. Jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste”.

Federer: Đoković je napravio nešto neverovatno

 

Preuzmite android aplikaciju.