Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

PU „Radosno detinjstvo“ i Tortilja Meksikana obradovali sve predškolce (VIDEO)

Tortilja Meksikana u saradnji sa PU „Radosno detinjstvo“ su pripremili poklon paketiće za sve predškolce u Novom Sadu, a mi smo svratili u vrtić „Palčica“ kako bismo prisustvovali ovoj dodeli i zabeležili još osmeha.

Predškolsko je još jedan stepenik u nizu obrazovanja koji deca moraju preći pre prvog razreda.

To je godina u kojoj vršnjaci zajedno uče, adaptiraju se i socijalizuju kako bi na kraju svi seli u školske klupe sa istim predznanjem.

Da bi bili kompletno spremni za prvi razred, osim veština i uspomena koje nose sa sobom u đačke klupe oni se neizmerno raduju nabavci školskog pribora koje će koristiti tokom godine.
Foto: Gradske info

S tim u vezi i predškolci vrtića „Palčica“ su dobili poklon paket osnovnog školskog pribora „Tortilja Meksikana“ i skromni doprinos radosno i širokog osmeha poneti kući i doprineti toj neophodnoj kolekciji pribora za prvi razred.

Ovaj humanitarni platneni ranac sadrži osnovni školski pribor koji čine olovke, bojice, raspored časova, kao i obrok tortilja.
Foto: Gradske info

„Ovo je velika radost za našu decu kao što smo primetili prilikom dodele paketića i ovom prilikom se zahvaljujemo Tortilja Meksikani i zahvaljujemo se Predškolskoj ustanovi „Radosno detinjstvo“ jer su uspostavili ovakvu saradnju u korist naših mališana“, rekla je Daliborka Rakić, medicinska sestra u vrtiću „Palčica“

U dodeli paketića učestvovalo je njih 106 mališana predškolskog uzrasta koji su s ponosom pokazivali svoje nagrade koje će isto tako energično pokazati svojim roditeljima.
Foto: Gradske info

Lara – terapijski pas u društvu dece iz vrtića „Čuperak“ (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.