Početna > Život i stil
Život i stil

Četiri laži u vezi u koje morate prestati da verujete

Odnosi mogu biti sjajni, ali nažalost, postoje neki koji nisu. Međutim, želja da budemo sa nekim i strah od usamljenosti često dovode do toga da u vezi, da bi ona potrajala, počnemo sebe da lažemo.
Foto: Pixabay/3194556

Mnogi od nas su se u nekom trenutku u životu zaveli u vezi sa kvalitetima našeg partnera.

Često bismo to radili sve do trenutka kada bismo se opametili i prekinuli vezu.

Varanje je posebno uobičajeno na početku veze, kada zaista želimo da uspe. Ali obmana neće doneti ništa dobro. Zato je važno da prestanete da lažete sebi određene laži o vezama, posebno na njihovom početku, i da nastavite sa vremenom.

Četiri laži koje morate prestati lagati sebe u vezama.

Naše velike razlike će se izbalansirati

Iako su razlike ponekad velike i trebalo bi da postoje, ako su prevelike i stavljaju vas na suprotne strane kada su u pitanju bitna životna pitanja, one će sigurno vremenom izazvati tenzije koje će se pretvoriti u veće probleme i vrlo moguće dovesti do raskida.

Mogu da promenim osobu čak i ako ona to ne želi

Nemojte se zavaravati. Ne možete promeniti nekoga ko ne želi da se menja. Čak i ako dođe do neke promene, druga strana, koja tu promenu nije želela, na kraju će početi da vam zamera.

Stvari će vremenom postati bolje

Optimizam je veliki, ali ako morate da se zavaravate na samom početku veze jer situacija nije baš sjajna, morate biti svesni činjenice da se situacija vrlo verovatno neće promeniti na bolje. Štaviše, biće još gore.

Nikada neću naći nekoga poput njega/nje

Ovo nije istina. Osim toga, opasno je nekoga toliko uzdizati, posebno ako ste suočeni sa problemima. Verovatno ste zaljubljeni u ideju koja nije stvarna i mogli biste biti razočarani.

Da li znate šta sve možete da zaključite o čoveku za sedam sekundi?

Preuzmite android aplikaciju.