Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Пилетина са јогуртом и сиром

Фантастична комбинација састојака.
Фото: Pixabay/pastel100
Састојци:
  • 500 грама пилетина филеа
  • 4 децилитра јогурта
  • 100 грама траписта
  • 100 грама презле
  • 2 кашике першуна
  • бибер
  • со
  • мало уља
Припрема:

Трапист крупно изрендати, першун ситно исецкати, а месо исећи на одреске. У одговарајућој посуди помешати трапист, першун и презле. Одреске побиберите и посолите по укусу, умочите у јогурт и уваљајте у смесу за траписту. Ватросталну посуду премазати уљем, поређати припремљене шницле, преостали јогурт и прелити смесом за панирање и покрити алуминијумском фолијом. Пећи у загрејаној рерни на 200 степени око 20 минута, па скинути алуминијумску фолију и оставити шницле да порумене. Послужите уз помфрит или по жељи.

Пријатно!

Ovo su žitarice koje imaju najviše proteina

Преузмите андроид апликацију.