Početna > Indeks

Aktuelno Indeks Novi Sad

Prezentacija kompanije „ZF Serbia“ 10. maja na Prirodno-matematičkom fakultetu

Prezentacija kompanije ZF Serbia biće održana 10. maja 2023. godine, sa početkom u 14 časova u učionici 65 na 3. spratu zgrade Departmana za matematiku i informatiku i Departmana za fiziku.
prezentacija
Foto: Gradske info

ZF Group je tehnološka kompanija koja posluje na globalnom nivou i proizvodi sisteme za putnička i komercijalna vozila, kao i industrijsku tehnologiju, omogućujući uvođenje sledeće generacije mobilnosti.

ZF Group omogućava vozilima da gledaju, razmišljaju i postupaju!

Sa tradicijom dužom od 100 godina, ZF Group ulaže u četiri tehnološka polja koja su posebno obećavajuća za budućnost, jer svako od njih daje veliki doprinos mobilnosti sutrašnjice, a to su: automatizovana vožnja, kontrola kretanja vozila, integrisana bezbednosti i elektromobilnost.

Svojim širokim porfoliom proizvoda i softverskim rešenjima ZF Group unapređuje mobilnost i usluge kako za renomirane proizvođače vozila, tako i za nove klijente koji pružaju usluge prevoza i obezbeđivanja mobilnosti.

Kompanija ZF Group na globalnom nivou ima oko 165.000 zaposlenih i posluje na 168 proizvodnih lokacija u 32 zemlje sveta i kao takva je jedna od najvećih svetskih dobavljača u automobilskoj industriji.

ZF Serbia pripada najmlađoj i najbrže rastućoj diviziji kompanije ZF, diviziji Electrified Powertrain Technology.

Fokus je na proizvodnji i razvoju novih generacija elektromotora i generatora za hibridne i električne pogone, mikro prekidačima kao i ručicama menjača.

Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (prvi deo)

Preuzmite android aplikaciju.