Почетна > Србија
Србија

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, петља Пожаревац – петља Велика Плана, смер ка Београду, у току су радови на рехабилитацији коловоза, уз преусмерење саобраћаја у претицајну траку супротног смера, док се саобраћај у смеру ка Нишу одвија возном саобраћајном траком, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.
Фото: Pixabay/J32

На ауто-путу Е-75, петља Алексиначки Рудници – петља Алексинац, ка Београду, у току су радови на појачаном одржавању коловозне траке, до 31. маја.

Саобраћај се одвија двосмерно коловозном траком ка Нишу, у дужини од 3,6 километара, између службених пролаза, на км 404+900 и км 408+520. Петља Алексиначки Рудници отворена је за саобраћај, осим искључења из смера Ниша.

На петљи Лајковац на снази је обустава саобраћаја због радова на изградњи нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница, до 1. маја.

Петља Лајковац, као и наплатна станица, затворене за саобраћај. Алтернативни путни правци су петља Љиг (из смера Чачка према Лајковцу и Ваљеву) и петља Уб (из смера Београда).

Преусмерење саобраћаја врши се на следећи начин: од петље Љиг према Лајковцу и Ваљеву – преко државних путева који пролазе кроз насељена места Љиг и Ћелије и од петље Уб према према Лајковцу и Ваљеву – преко државних путева који пролазе кроз насељена места Уб и Словац.

На територији општине Обреновац, од новог кружног тока до раскрснице са Узун Мирковом улицом, изводе се радови на реконструкцији улице Краља Александра И, до 24. априла, од 7 до 17 часова, сваког радног дана и суботом, уз наизменично пропуштање возила.

У месту Сврљиг биће извођени радови на коловозу на пружном прелазу, од 18. априла до 21. парила од 7 до 15 часова, уз наизменично пропуштање возила.

У Мокрину, у делу Улице Светог Саве, од Улице Браће Томића до Улице Ђуре Јакшића, 16. априла од 7 до 15 часова на снази ће бити обустава саобраћаја због одржавања приредбе „Васкршње свечаности‟. Саобраћај ће се одвијати локалним улицама.

 

Преузмите андроид апликацију.