Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Слатки поклони за свако дете уз нову авантуру “Супер Марио браћа филм” у Arena Cineplex

Инспирисан светом Нинтендове Марио игрице, филм “Супер Марио Браћа” доноси пуно акције и комичних сцена на велико платно биоскопа Arena Cineplex.
Фото: Arena Cineplex

Тим поводом, организован је Породични дан у суботу, 8. априла, а свако дете које тог дана погледа овај филм добиће поклон.

Као успомену на нову авантуру, малишани ће кући понети самолепљиве сличице са јунацима из филма или слатке и шарене попсе у облику печурке који ће им помоћи да се придруже Супер Мариу и екипи у епском путовању кроз Краљевство печурки.

Први пут, култни брендови индустрије забаве Илуминејшн и Нинтендо, удружили су снаге како би створили „Супер Марио Браћа“, нову авантуру на великом платну, у којој су гласове позајмили неки од најистакнутијих водоинсталатера у протекле четири деценије.

Инспирисан светом Нинтендове Марио игрице, филм позива публику у живописан, узбудљив нови универзум, какав до сада није створен, како би доживели посебно биоскопско искуство, пуно акције и комичних сцена.

Док раде испод земље, како би поправили водоводне цеви, водоинсталатери из Бруклина, Марио (Крис Прат/Ђорђе Стојковић) и његов брат Луиђи (Чарли Деј/Ђорђе Виктор Влајић) кроз мистериозне цеви долазе у магични свет. Али пошто се раздвајају, Марио креће на епско путовање, у потрагу за Луиђијем. Уз помоћ становника Краљевства печурака Тоуда (Киган Мајкл Кеј/Лако Николић) и тренинга које му води одлучна владарка Краљевства, Принцеза Пич (Ања Тејлор Џој/ Марина Кауцки), Марио добија сопствену моћ.

Редитељи филма су Арон Хорват и Мајкл Јелениц, који су заједно радили на филмовима Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, а сценариста је Метју Фогел (Лего филм 2, Малци 2 – Груов почетак).

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Arena Cineplex.

Трејлер филма:

Novosađani, da li ste spremni za sneg u aprilu? (utorak, 4. april)

 

Преузмите андроид апликацију.