Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Роберто: Желимо да се Меси врати у Барселону, чекамо га раширених руку

Фудбалер Барселоне Серхи Роберто позвао је данас играча Пари Сен Жермена и аргентинског репрезентативца Лионела Месија да се врати у каталонски клуб, преноси шпански Ас.
Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena

Меси (35) је играо за Барселону од 2000. до 2021. године, а онда је прешао у ПСЖ. Шпански медији подсећају да аргентински фудбалер има уговор са шампионом Француске до 30. јуна, а Меси још није одлучио где ће да настави каријеру. Он је у недељу добио звиждуке од навијача ПСЖ-а, који у Месију виде једног од главних криваца за рану елиминацију из Лиге шампиона.

„Чекамо Месија раширених руку. Ко не би једва дочекао његов повратак!? На крају, боље да не причамо ништа око тога, јер је то ствар којом се баве председник, директор и тренер. Али, што се тиче нас играча, наше руке су раширене“, поручио је Роберто.

Он је истакао да не разуме навијаче Пари Сен Жермена.

„Стварно ми је то несхватљиво. Колико је дао голова ове сезоне, колико асистенција и сада њега криве што су испали из Лиге шампиона? Меси је спектакуларан играч. Остаје горак укус у устима када видите да га неко третира на тај начин“, закључио је Роберто.

Anćeloti: Nismo zaslužili poraz, mnogo nas je koštao loš januar

Преузмите андроид апликацију.