Почетна > Србија
Србија

Најављене измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама АМСС, данас у периоду од 9 до 16 часова, изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза, на делу ауто-пута петља Београд – петља Остружница, у смеру ка Нишу.
Фото: Pixabay/WikimediaImages

У зони радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком, а радови ће се изводити у возној траци и биће обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

На делу државног пута И Б реда број 31, на деоници Рашка – Јариње, изводе се радови растерећења косине у месту Казновиће.

У периоду од 7 до 16 часова најављене су повремене обуставе саобраћаја од 30 минута.

Након 16 часова постоји сефаморска сигнализација која регулише саобраћај – наизменично пропуштање.

Радови ће се изводити до 10. априла .

Од 20.03. до 15. 6. 2023. године изводиће се радови на појачаном одржавању надвожњака на државном путу И А реда број 1, на деоници петља Јагодина – петља Ћуприја, у близини Ћуприје.

У зони радова, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака у оба смера у дужини од око 600 метара.

У понедељак 20. марта у периоду од 7.30 до 16 часова, изводиће се радови на урезивању индуктивних петљи на државном путу ИБ реда број 13, Београд – Чента, код петље Ковилово (код бензинске пумпе „Јапански Цвет“).

У зони радова, у дужини од 100 метара, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Од 20. марта у периоду од 7 до 17 часова, сваког радног дана и суботом, изводиће се радови на реконструкцији улице Краља Александра И, на државном путу И Б реда број 26, деоница Београд – Обреновац, на територији општине Обреновац.

Радови ће се изводити од новог кружног тока до раскрснице са Узун Мирковом улицоа саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Планирани рок завршетка радова је 1.април уколико временски услови то дозволе, наведено је у саопштењу.

Danas sastanak na visokom nivou u Ohridu

Преузмите андроид апликацију.