Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Три бенда наступају 3. марта у СКЦНС Фабрици

Три бенда: 3 А.М. и ТДМ (Три Дебела Миша) из Београда, и Три Капљице из Новог Сада, наступиће 3. марта у СКЦНС Фабрици.
Фото: СКЦНС Фабрика/Војин Ивков

Улазнице ће моћи да се купе на билетарници Фабрике, на дан концерта, по цени од 500 динара. Билетарница се отвара у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

Бенд 3 А.М. (Три сата иза поноћи) је бенд који чине људи чије се искуство протеже до почетка деведесетих година прошлог века.

Виновници су бројних превирања, смена генерација и стилова који су се називали хардцоре звуком, али су остали доследни главним одликама овог правца – бескомпромисно рокање и сирова поезија заоденута асфалтом.

ТДМ је панк-рок састав из Београда. Чине га три пријатеља, којима је било крајње време да направе заједно бенд јер се друже и воле сто година, а уз то свирају по бендовима тристо година.

Пошто им је музика нужност, па и терапија, песме су им брзе, енергичне, као љубав и живот, о којима најчешће певају, па се може рећи да заправо свирају аутентични лове цоре. Ако их чујете и видите, сигурно ће вам бити забавно и ђускаћете.

Мелодија и ритам ће вас водити. Објавили су један DIY албум под називом „Љубав је…“ тренутно доступан на касети, CD-у и онлајн, наравно. Жеља им је да свирају заувек, те су концертно све активнији, а имали су и једну европску турнеју! Е да, а ТДМ, односно Три дебела миша, је зато што их је троје, јер су дебели и јер су мишеви. Просто! Само љубав!

Три Капљице су динамична рокенрол скупина из Новог Сада, настала 2007. године. Свирају рокенрол са утицајима сродних музчких праваца, мелодично и енергично.

Текстови се махом базирају на интроспекцији, уз осврт на спољашњи свет. Иза себе, поред бројних наступа како на фестивалима (Егзит, Арсенал, Ритам Европе, Змајево, Демофест, To be punk, Екославија, Бордер Роцк…) тако и по клубовима, имају албум са пређашњом поставом – “Girls are back”, а у садашњем саставу су избацили ЕП “Брзо, брзо!”, као и два спота за песме “Surfin” и “Било би добро”.

Три Капљце чине Мина на гитари и гласу, Чарли као бас гитариста и вокал и Весна за бубњевима и беквокалима.

Repertoari bioskopa za utorak, 21. februar

 

Преузмите андроид апликацију.