Почетна > Србија
Србија

Од Сретења Голд гондола ради сат времена дуже

Златиборска Голд гондола радиће од Сретења, 15. фебруара, један сат дуже и посетиоцима ће понудити нове садржаје, саопштено је данас из овог предузећа.
Фото: Градске инфо

„Како би посетиоци Златибора што више уживали у новим садржајима радно време ће од 15. фебруара бити од 8.30 до 15.30 шасова, а последња вожња са Торника је у 16.30“, наводи се у саопштењу ЈП Голд гондола.

Осим бранча у ваздуху, који је брзо постао популаран међу љубитељима златиборских специјалитета, у понуди ће од Дана заљубљених, 14. фебруара, бити и романтична кабина, која ће бити специјално декорисана и у којој ће парови имати прилику да проведу лепе и незаборавне тренутке уз шампањац, слатке залогаје и поклон сувенир који ће их увек подсећати на заједничко путовање.

Садржај који Гондола нуди гостима је и тјубинг на међустаници на Рибничком језеру, а у близини је шанк са топлим напитцима.

Све кабине на гондоли имају посебне преграде у које се могу одложити скије и бордови, а могућа је и вожња са кућним љубимцима за које власници добијају транспортер на почетној станици.

Tokom državnog praznika bez većih izmena radnog vremena uslužnih objekata

Преузмите андроид апликацију.