Почетна > Нови Сад

Нови Сад Остали спортови

Отворене пријаве за 10. „Камп шампиона“ Рукометног клуба Војводина

Јубиларни 10. „Камп шампиона“ у организацији РК Војводина први пут се организује у Ади, традиционалној рукометној средини на северу Бачке, Аутономне Покрајине Војводине, у Србији.
Фото: РКВ

Ада је мирно место и идеално за организацију спортских кампова са сјајним условима за рад, тренинге, боравак и дружење кампера.

Пријаве су могуће од данас до 20. фебруара.

Програм рада на кампу је базиран на вежбама конципираним за моменталну практичну примену од координације, падова, шута, финти као индивидуална надоградња, све до тактичке игре напада/одбране.

Тренерски тим долази из редова деветоструког узастопног шампиона Србије, предвођен најбољим српским стручњаком Борисом Ројевићем и његовим тимом сарадника из РК Војводина као и тренерима из репрезентативних селекција женског рукомета, уз доктора кампа, секретара и особу задужену за ванспортске активности као што су креативне радионице, рукометни и забавни квизови, игре на води и слично.

Сви који желе да се пријаве могу се више информисати на овом линку, где су доступни и контакт подаци, услови, цене и више фотографија.

Evroliga zbog zemljotresa suspendovala utakmice u Turskoj

Преузмите андроид апликацију.