Početna > Novi Sad > Aktuelno

Aktuelno Novi Sad

Poslednjeg januarskog dana očekujemo buru u Novom Sadu! (utorak, 31. januar)

Utorak, 31. januar. Stigli smo do kraja meseca januara, odužio se zaista, ali je bio pun interesantnih dešavanja, sunčanih dana, snega, kiše… Svega je bilo ovog januara. Ako se pitate kako da provedete ovaj poslednji januarski dan, mi smo tu da vam pomognemo.
Foto: Gradske info

Evo šta nas očekuje u Novom Sadu ovog utorka.

U toku dana mogući pljuskovi. Najviša dnevna temperatura do šest stepeni, najniža jedan stepen.

Srpsko narodno pozorište danas na repertoaru ima dve predstave:

  • Kneginja čardaša od 19:00 časova
  • Bura od 19:30 časova
Foto: Gradske info

Nije loše da napomenemo za one koji ne znaju da je utorak dan za bioskop u Novom Sadu.  Uz akciju „Happy day“, svakog utorka, svaki posetilac Arene Sineplex dobija veliki popust na kupovinu ulaznice. Cena karte za svaki 2D film iznosi 270, a za svaki 3D film 390 dinara, nezavisno od termina prikazivanja.

Iskoristite ovaj srećan dan i pogledajte neki od filmova koji su danas na repertoaru.

Repertoar bioskopa „Arena Cineplex“ na Bulevaru Mihajla Pupina 3 možete pogledati OVDE

Foto: Gradske info

Moramo da napomenemo da je od juče promenjen režim saobraćaja u Ulici Marka Miljanova 16 zbog početka radova na izgradnji vrelovodnog priključka. Biće zatvoren deo saobraćajne trake ispred objekta u Marka Miljanova 16, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz ograničenje brzine na 30 kilometara na sat. Kako saznajemo planirani rok za završetak radova je 15. mart.

Večeras od 19:00 časova možete prisustvovati promociji knjige pesama „Prljavi Snješko na usijanoj haubi“ u Digitalnom omladinskom centru (Vojvode Putnika 1).

Osim autorke Jelene Kalajdžije, na promociji će govoriti i Vladimir Gvozden i Gorica Radmilović.

Autorka se bavi istraživanjem novih načina čitanja, a trenutno interesovanje joj se kreće u polju istraživanja slikovnica i glasnog čitanja. Iza sebe ima dva dvojezična bibliotečka priručnika, a tekstove i prikaze objavljuje i u brojnoj književnoj periodici i zbornicima.

Pojedine ulice će ostati bez struje. OVDE pogledajte koje.

Uživajte!

Priča o Almaškoj crkvi, građenoj iz inata da bude najviša u gradu

Preuzmite android aplikaciju.