Савршен десерт који треба пробати.
Састојци:
- 500 милилитара црног вина
- 2 штапића цимета
- 4 крушке
- 4 каранфилића
- 2 звездице аниса
- 1 ванилин шећер
- 100 грама шећера
- 200 милилитара слатке павлаке
Припрема:
У вино додајте шећер, цимет, каранфилић, анис, ванилин шећер и загрејте до кључања. Крушке ољуштите, водећи рачуна да задрже облик и петељку. Ставите их у вино и кувајте 15 до 30 минута. Током кувања окрените крушке да поприме уједначену боју. Скуване крушке оставити да се охладе у вину. Умутите слатку павлаку и послужите са крушкама.
Пријатно!
Zašto se kaže „Kao da je pao sa kruške“? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku
Преузмите андроид апликацију.