Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Обрадовић: Довољно је рећи да су победили Звезду у Београду

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његова екипа треба да буде опрезна у предстојећој утакмици АБА лиге против Задра.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Популарни „Жоц“ је подсетио да је хрватски тим победио Црвену звезду.

„Ми смо срећни што је календар такмичења испао такав да смо за ове новогодишње и божићне празнике у Београду. То треба да нам помогне да тренирамо мало боље и да пробамо да укључимо ове играче који су ван тима, да би се играчи који су у ритму да играју доста минута, мало одморили. Када размишљамо о Задру, не треба нам ништа друго да кажемо него да су у Београду направили велико изненађење када су победили екипу Црвене звезде“, рекао је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана играју у понедељак од 18.30 у Београдској арени против Задра, утакмицу 13. кола АБА лиге.

Центар Партизана Ален Смаилагић рекао је да је Задар екипа која свима може да направи проблеме.

„Имали су до сада победе против Звезде и ФМП-а, победили су Игокеу у гостима, али су и губили неке утакмице у којима су били фаворити. Божић, Јордано и још неколико играча умеју да буду јако опасни када уђу у свој ритам и морамо да будемо максимално концентрисани од почетка до краја утакмице“, навео је он.

„Надам се и волео бих да публика као у енглеском фудбалу долази на ове празничне утакмице у великом броју и да заједно уђемо у 2023. годину на најбољи начин“, додао је Смаилагић.

После 12 кола у регионалном такмичењу Партизан има 10 победа и два пораза, а Задар седам победа и пет пораза.

Fenomen zvani “repriza novogodišnje noći“

Преузмите андроид апликацију.