Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Кошаркаши Црвене звезде вечерас дочекују екипу Мега баскета

Кошаркаши Црвене звезде од 20 сати на свом терену дочекују екипу Мега баскета у мечу 11. кола регионалне АБА лиге. Ток меча у дворани Александар Николић можете пратити на нашем порталу.
Фото: Aba liga/Dragana Stjepanović

Првобитни термин меча је био планиран у понедељак али је због заузетости Хале спортова Ранко Жеравица између вечерашњих ривала направљен договор о замени термина одигравања мечева.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић казао је да „црвено-бели“ морају да зауставе младе и талентоване играче Меге како би дошли до победе.

„Мега је изузетно млада и талентована екипа, која игра модерну кошарку са пуно транзиције.Ради се о тиму који има пуно квалитета и игра брзу кошарку са пуно контранапада. Мораћемо да их зауставимо како би дошли до победе“, изјавио је Ивановић дан пре утакмице.

Црвене звезда је тренутно пета на табели АБА лиге са осам победа и једним поразом, док је екипа Мега баскет последња на табели са три победе и седам пораза.

Утакмица Црвене звезде и Меге у дворани Александар Николић почиње у 20 часова а њем ток можете пратити на нашем порталу.

Kampaco sleteo u Beograd

Преузмите андроид апликацију.