Брза и сочна торта. Готова за пар минута у без печења.
Састојци:
- 1 паковање куповних тамних кора
- 400 грама киселе павлаке
- 200 грама шећера у праху
- 300 грама плазме
- 500 грам шлаг пене
- 6 децилитара киселе воде
- 7,5 децилитра чоколадног млека
Припрема:
Умутити павлаку и шећер, па додати млевену плазму и добро измешати. Шлаг умутити са киселом водом. Узети кору, па залити са 2,5 децилитра чокладног млека, преко ставити фил са плазмом, па преко шлаг, ставити следећу кору залити са 2,5 децилитра чоколадног млека, фил од плазме, шлаг, корицу залити са 2,5 децилитра млека, фил и на крају шлаг. Декорисати по жељи.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.