Početna > Sport > Ostali sportovi
Ostali sportovi

Vaterpolisti Novog Beograda gostuju Valisu

Svesni smo kvaliteta koji posedujemo i ne bežimo od uloge favorita. Ipak, veoma poštujemo narednog rivala i zato sam siguran da ćemo imati maksimalno ozbiljan pristup, izjavio je vaterpolista Novog Beograda Savo Cvetković uoči gostovanja Valisu u petkom kolu Superlige.
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

„Želja nam je da nastavimo pobednički niz i da osvojimo nova tri boda. Potrudićemo se da u delo sprovedemo sve taktičke zamisli i ovaj deul na najbolji način iskoristimo za dodatno uigravanje i pripremu za start Lige šmpiona sledeće nedelje i meč sa Špandauom“, rekao je Cvetković.

U redove šampiona Cvetković je stigao tokom leta iz ekipe Šapca kao član idealne postave regionalnog takmičenja.

„Svi momci su me sjajno prihvatili od prvog dana, što je u velikoj meri olakšalo period uklapanja. Imam zaista veliku sreću da mogu da učim, treniram i igram sa ovakvom grupom vrhunskih igrača. Takođe, obezbeđeni su nam vrhunski uslovi, organizacija u klubu je izvanredna, izuzetno profesionalna, a nadam se da će i ova sezona biti trofejna”, poručio je Cvetković.

Raspored petog kola: Četvrtak: Crvena zvezda – Radnički Kragujevac 9:9. Subota: Valis – Novi Beograd (19.00), Šabac – Vojvodina (19.00), NBG Vukovi – Partizan (19.45), Nais – Proleter (20.00).

Košarkaši Srbije protiv Britanije u kvalifikacijama za SP

 

Preuzmite android aplikaciju.