Почетна > Србија
Србија

Радови у зони прелаза Хоргош, измене саобраћаја до 10. децембра

На ауто-путу Е-75, на деоници Суботица – Гранични прелаз Хоргош, у зони прелаза а у смеру ка Хоргошу до 10. децембра се одвијају радови на реконструкцији и проширењу граничног прелаза Хоргош.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

За саобраћај је због радова затворена зауставна трака, док су возна и претицајна трака у функцији за теретна моторна возила која се затим уливају у једну траку у дужини од 50 метара ка граничном прелазу Хоргош, а затим се враћају на свој редован ток.

Саобраћај за путничка моторна возила и аутобусе преусмерен девијацијом у једну саобраћајну траку смера ГП Хоргош – Суботица, а затим се поновним преусмерењем аутобуси враћају на леви теретни терминал након чега се усмеравају на свој редован ток, док путничка моторна возила настављају кретање супротним смером и након граничног прелаза Хоргош.

На деоници Бачки Маглић – Бачки Петровац обустављен је саобраћаја због радова на реконструкцији и обустава ће трајати до 14. новембра, док је алтернативни правац Руменка – Змајево – Равно Село – Деспотово – Силбаш.

На ауто-путу Е-75, на деоници петља Грделица – петља Предејане код места Палојце у смеру ка Нишу измењен је режим саобраћаја због радова на изради дилатација на мостовима преко Јужне Мораве. Измена ће трајати до 14. новембра уз затварање возне и зауставне траке, док се саобраћај одвија претицајном.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу из земље задржавање за теретн возила је 180 минута, на Келебији такође на излазу 240 минута, а на Батровцима 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Vučević obišao Komandu Kopnene vojske u Nišu

 

Преузмите андроид апликацију.