Иако има репутацију хране која гоји хлеб такође може бити одличан избор протеина ако га правите код куће.
Састојци:
- 1 шоља хељде
- 3/4 шоље малих овсених пахуљица
- 2 мерице „whey“ протеина, без укуса
- 2 цела јаја
- 3 беланца
- 2 кашике јогурта
- кашичица соде бикарбоне
- кашичица соли
- кашика семена сусам
- 1 чаша воде
Припрема:
Хељду самељите у брашно и додајте овсене пахуљице, протеински прах и сусам. У другој посуди помешајте јаја, јогурт, соду и со. Комбинујте мокре и суве састојке и добро промешајте. По потреби додајте мало воде у смесу. Смесу ставите у добро подмазан плех или посуду за печење и пеците у загрејаној рерни 35 минута на 180 степени.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.