Почетна > Србија
Србија

Теретњаци чекају пет сати на Хоргошу и Келебији

Од сутра до 29. октобра током светлог дела дана изводиће се радови на отварању службених пролаза и поправци сигурносне заштитне ограде за возила у средњем појасу и на спољној банкини на деоници петља Пећинци – петља Добановци (обе стране), саопштио је Ауто-мото савез Србије.
Фото: Pixabay/blende12

У зони извођења радова за саобраћај ће бити затворена претицајна или зауставна трака у дужини од 200 метара у смеру извођења радова, а саобраћај ће се одвијати возном, или возном и претицајном саобраћајном траком у зависности од места извођења радова.

Од данас до 31. октобра у периоду од 9 до 15 часова сходно временским приликама изводиће се радови на геодетском мерењу, на деоници Мијоска – Гостун, од Гостуна до скретања за манастир Куманица.

Радови ће се изводити у покрету уз асистенцију саобраћајне полиције.

До 2. новембра изводиће се радови на рехабилитацији коловозне конструкције на деоници петља Пожаревац – петља Велика Плана, у смеру ка Нишу.

У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Београд – Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком, смер Ниш – Београд.

До 2. новембра до 17 часова изводиће се радови на рехабилитацији коловозне конструкције на деоници петља Пожаревац – петља Велика Плана, у смеру ка Нишу.

У зони радова за саобраћај ће бити затворена десна коловозна трака, у смеру Београд – Ниш, док ће се саобраћај одвијати двосмерно левом коловозном траком, смеру Ниш – Београд.

До 1. новембра изводиће се радови на појачаном одржавању дела ауто-пута између Ражња и Алексиначких Рудника, код петље Ражањ, у смеру Ниш-Београд.

У зони радова за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака, смер ка Београду, док ће се саобраћај одвијати двосмерно десном коловозном траком, у смеру Београд – Ниш, у дужини од 0,7 км између службених пролаза.

Петља Ражањ ће за време ових радаова бити у функцији.

До 14. децембра на снази ће бити обустава саобраћаја на деоници Бачка Топола – Бечеј, због изградње подвожњака брзе пруге Нови Сад – Келебија.

Алтернативни путни правац за време обуставе је кроз насеље и улицом Новосадски пут.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:30 часова на путничким терминалима возила се не задржавају.

Теретна возила чекају приликом изласка из земље пет сати на Хоргошу и Келебији, четири на прелазу Шид, три на Батровцима и Бездану и два сата на прелазу Сремска Рача.

Taktička uvežbavanja jedinica 72. brigade za specijalne operacije

 

Преузмите андроид апликацију.