Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Фавр: Меч са Партизаном може да буде прекретница сезоне

Тренер фудбалера Нице Лусијен Фавр изјавио је да је његовом тиму потребна победа против Партизана у петом колу групе Д Лиге конференција.
Фото: WikimediaCommons/Steindy

Ница сутра на свом терену од 18.45 сати дочекује Партизан. Француски клуб на последње три утакмице у свим такмичењима није остварио победу.

Фавр је рекао да је свестан пада у игри своје екипе и да није сигуран да су томе допринеле повреде.

„Тешко је одговорити на то питање, сада је боље стање са повредама него што је било и осећа се напредак у раду. Што се тиче Џордана Лотомба не знам тренутно како напредује његов опоравак. Чини се да није ништа страшно и да ће се ускоро вратити на терен. Енди Делор је повредио колено и за сада се осећа добро, а што се тиче Софијен Диопа у овом моменту не могу ништа да вам кажем“, изјавио је француски тренер на конференцији за новинаре уочи меча са Партизаном.

На питање новинара због чега мења систем одбране, Фавр је одговорио да још увек тражи идеалну поставу.

„Ништа није дефинитивно, боље је да имамо екипу која игра по истом систему али сада смо у фази конструкције. Још нисмо сигурни који је систем најбољи“, додао је тренер Нице.

Фудбалер Нице Марио Лемина истакао је важност утамице са београдским клубом.

„Утакмица је за нас врло значајна, ако се ствари против Партизана не одвију како треба наставак сезоне може бити тезак. Ово је важно и за нас и за наше навијаце, због тога остављамо срце на терен“, изјавио је искусни фудбалер.

Прва утакмица Партизана и Нице у Београду завршена је без победника, 1:1. „Црно-бели“ су први на табели групе Д са осам бодова, а Ница је друга са пет.

Varan ne igra za Mančester junajted do SP

Преузмите андроид апликацију.