Početna > Novi Sad > Aktuelno

Aktuelno Novi Sad

Peđa Rajić, novosadski fotograf „sa visine“ (VIDEO)

Gledajući grad „sa visine“ i odrastajući u jednoj od četiri kule na Keju, rodila se ideja i ljubav prema fotografiji kod jednog dečaka.

Iako smo mislili da je odrastao na poslednjem spratu zgrade i da se zato stvorila ljubav prema fotografisanju iz ptičije perspektive, Peđa nam je rekao da živi na četvrtom spratu, ali da je često odlazio na krov zgrade, te da su neke od njegovih najlepših fotografija nastale baš sa tog mesta.

Peđa Rajić je momak koji se fotografijom bavi iz hobija. Iz velike ljubavi prema Novom Sadu i fotografiji napravio je neke od najlepših fotografija našeg grada.

Foto: Gradske info
Nigde ne ide bez svog ranca u kojem se nalaze dron i fotoaparat, jer nikada se ne zna kada će se dogoditi magični trenutak vredan pamćenja koji mora zabeležiti.

Razgovarali smo sa njim i saznali koliko je teško uhvatiti momenat? Kako rukuje dronom? Koje se razlike između fotografisanja dronom i foto aparatom? Čime više voli da fotka? Koju opremu koristi? A na samom kraju nam je pokazao kako se vozi dron i koliko daleko može da ide.

U našem kratkom videu možete pogledati zanimljiv razgovor naše Jelene i jednog od najpoznatijih novosadskih zaljubljenika u fotografiju.

Foto: Gradske info

Pošalji svoju pobedničku fotku – Foto konkurs “Pozitivna strana grada“

Preuzmite android aplikaciju.