Početna > Sport > Ostali sportovi

Novi Sad Ostali sportovi

Superligaška ženska odbojka konačno u Novom Sadu – stižu gošće iz Srema

Nakon više od decenije odbojkaška publika u Novom Sadu će imati priliku da bodri i žensku ekipu u Superligaškim nadmetanjima.
Foto: Pixabay/TaniaVdB

Izabranice Veska Ivanovića su na startu ovogodišnjeg takmičenja u prvom kolu Super lige gostovale u Obrenovcu ekipi „TENT-a , timu koji je jedan od kandidata za ovogodišnjeg prvaka Srbije.

Novosađanke su očekivano izgubile sa 3:0 ali su bez obzira na ubedljiv rezultat u pojedinim delovima susreta pružile odličnu igru što im u predstojećem duelu sa standardnim superligašicama iz Sremske Mitrovice daje nadu da uz veliku borbu ostvare i povoljan rezultat.

Sa druge strane odbojkašice „Srema“ su na startu takmičenja, pred svojom publikom uzele set odličnoj ekipi „Jedinstva“ iz Stare Pazove što sasvim dovoljno govori da popularne „Sremice“ u Novi Sad stižu sa željom da ostvare maksimalan učinak.

„Konačno pravi debi pred domaćom publikom. Verujem da če nas to dodatno motivisati i da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Srem nije ni malo naivna ekipa, nadam se da ćemo biti ravnopravan protivnik i da će domaći teren i publika koju očekujemo u velikom broju biti prevaga koja nam može doneti prve prvenstvene bodove“ – kaže trener Novosađanki Velibor Vesko Ivanović.

Za odbojkašice „Novog Sada“ duel sa „Sremom“ najmanje je obična prvenstvena utakmica jer će na svojim plećima imati i teret što lepšeg izdanja na predstavljanju pred novosadskom publikom u našem elitnom ženskom odbojkaškom takmičenju.

„Jedva čekamo tu dugo željenu utakmicu pred svojom publikom. Očekujemo veliku podršku sa tribina a mi im obećavamo dobru zabavu i pre svega dobru igru. Spremale smo se za ovaj duel, atmosfera u timu je sjajna i verujemo da ćemo u nedelju ostvariti i prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu, koja će ujedno biti i najlepša pozivnica za sve naredne Superligaške okršaje“ kaže mlada i talentovana odbojkašica „Novog Sada“ Anđela Marinković.

Utakmica 2. kola Super lige Srbije za odbojkašice između „Novog Sada“ i „Srema“ iz Sremske Mitrovice zakazana je u nedelju u Velikoj dvorani Sportskog i poslovnog centra Vojvodina od 18 časova.

Rukometaši Vojvodine danas od 18 časova domaćini Radničkom iz Kragujevca

Preuzmite android aplikaciju.