Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Ја сам Новосађанин – ја желим мост! Градски одбор СПС-а подржао инфраструктурни развој града и изградњу новог четвртог моста

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Новом Саду подржава убрзани инфраструктурни развој Града Новог Сада, који се односи на изградњу новог, четвртог, моста преко реке Дунав.
Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Званичним саопштењем огласили су се на свом Инстаграм налогу.

„Упркос свим потешкоћама, у протеклој деценији Град Нови Сад је успео, да поред свих осталих капиталних инфраструктурних улагања, заврши један и започне изградњу другог моста преко реке Дунав који је гарант даљег инфраструктурног и привредног развоја града.Такође, осуђујемо неодговорно понашање одређених појединаца који својим деловањем као таоце држе све грађане Новог Сада. Сматрамо недопустивим нападе и претње упућене припадницима МУП-а Републике Србије и новинарима „Новосадске ТВ“. Развитак Новог Сада не сме и неће зауставити група политички мотивисаних и неодговорних појединаца. СПС у ће увек бити на првом месту интерес грађана Новог Сада и њихов сваколики квалитет живота! Да је мање политичке острашњености и задовољења ситних страначких интереса, сви Новосађани и они који у наш Град долазе, радовали би се новом мосту као што смо се ми радовали мосту Слободе, а они мало старији Новосађани и Жежељевом мосту“, истакнуто је у саопштењу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPS Novi Sad (@spsnovisad)

Na Vidovdanskom naselju: Nova saobraćajnica vodi do nove ambulante

Преузмите андроид апликацију.