Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Симеоне: Роналдо је легенда Реала, не долази у Атлетико

Дијего Симеоне, тренер Атлетико Мадрида изјавио је да не постоји могућност да Кристијано Роналдо наступи за његову екипу, пренели су аргентински медији.
Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez

Роналдо је члан Манчестер јунајтеда, а током лета је желео да напусти клуб са „Олд трафорда“. Португалски фудбалер је наводно преговарао са бројним клубовима, а међу њима био је и мадридски Атлетико.

Аргентински новинар Мартин Либерман рекао је Симеонеу да му је птичица рекла да су почели нови преговори око потписивања португалског репрезентативца.

Стратег Атлетика је демантовао нагађања.

„Људи говоре оно што желе, а не оно што се догађа. Роналдо је легенда Реала. Нисам приметио да су Мартин Палермо и Хуан Роман Рикелме играли у Ривер Плати, као што ни Аријел Ортега није играо за Боку јуниорс. Ситуација је сасвим јасна“, рекао је Симеоне.

Популарни „Чоло“ каже да је зна какав је Роналдо фудбалер.

„Дешава му се оно о чему сам причао Луису Суарезу. Рекао сам му да ће да настави да постиже голове, јер му је то урођено. Не сумњам да ће Роналдо опет да постиже голове, немогуће је да је престане пошто је психички јак као што је увек био. Роналдо ће да покаже свима какав је нападач“, закључио је Симеоне.

Grizman se izvinio navijačima zbog prelaska u Barsu: Za oproštaj ću moliti na terenu

Преузмите андроид апликацију.